Sök lediga rum

rum från

SEK 1752 .00

Kontakt direkt

08-4401670

Policy

Garantipolicy
Alla bokningar måste garanteras med ett kreditkort – med giltighetstid över vistelseperioden – vid bokningstillfället. Dina kortuppgifter används då endast som garanti för bokningen. Betalning sker på hotellet. Använder du Boka-tidigt rabatten kommer ditt kort att debiteras direkt vid bokningstillfället med den totala boknings kostanden.

Om bokningen eller vistelsen inte kan garanteras med kreditkort kan hotellet kräva kontant deposition.

Avbeställningspolicy 
Kostnadsfri avbokning kan göras senast kl. 18,00 dagen innan ankomst. Senare avbokning debiteras med första nattens hela kostnad. Samma kostnad gäller om du inte anländer utan att ha avbokat ditt rum.
Om du bokat med boka-tidigt rabatten är rummet/rummen inte avboknings-/återbetalningsbart.

Villkor & Regler
Incheckning/Utcheckning
Incheckning: från 15,00
Utcheckning: senast 12,00

Du måste vara minst 18 år för att boka rum hos oss, det är även lägsta ålder för incheckning utan målsman. Du måste kunna uppvisa giltigt foto-ID vid incheckning. Vi gör vårt bästa för att tillgodose alla önskemål men vi kan inte garantera dem. Om något är ett absolut krav för dig, vänligen kontakta oss direkt.

Rökfritt hotell. Bokningar gjorda med ogiltigt kreditkort eller utan täckning för hela bokningsvärdet kommer automatiskt att avbokas.

Hotellet accepterar de flesta kreditkort utom elektroniskt kreditkort.
Vi växlar inte utländsk valuta utan hänvisar till växlingskontor i närheten.
Vid kontant betalning kräver hotellet kreditkort som garanti för eventuella övriga kostnader.

Prisbeskrivning
Svensk frukostbuffé, moms och Wi-Fi ingår i alla rumspriser.

Villkor för husdjur
Husdjur är ej tillåtna.

Villkor för barn
Barn upp till 12 år bor kostnadsfritt i föräldrarnas rum när befintliga sängar används.

Hotellet
För din egen säkerhet rekommenderar vi att du alltid noterar var brandutgångar, brandsläckare och larmknappar är placerade. Denna information hittar du på ditt hotellrum.
Vi rekommenderar att du förvarar värdesaker i hotellets säkerhetskåp i receptionen som är gratis. Lämna aldrig bagage obevakat i lobby och korridorrer. Vi erbjuder förvaring i låst bagagerum. Vi kan dock inte ansvara för förvarad egendom och är heller inte skyldiga att förvara egendom med högt värde. Egendom som du förvarar på hotellrummet har hotellet inget strikt ansvar för.
Eventuella skador orsakade av gäst på hotellrummens inredning kommer debiteras.
Hotellet ansvarar inte för skador på personliga föremål som förvaras i hotellrummet under vistelsen.

Integritetspolicy
Dina personuppgifter kommer hanteras av oss, både manuellt och genom databehandlingssystem. Med syfte ett möte dina önskemål. Med samtycke att bedriva verksamhet inom områdena marknadsföring, PR-verksamhet och vidarebefordran av informationsmaterial om tjänster och produkter som erbjuds av vår organisations krävs samtycke. Dataöverföring är inte obligatoriskt, men behövs för att uppfylla dina önskemål. Dina uppgifter kan överföras till andra kontrollerade eller närstående bolag. Uppgifterna får inte offentliggöras. Slutligen vill vi påminna om att, i syfte att utöva de rättigheter som föreskrivs i artikel 7 i koden om skydd av personuppgifter tillgång, rättelse, radering, invändning mot hantering av dina data, etc., kan du kontakta person som ansvarar för hanteringen av data, genom att skriva till: Hotel Terminus, 20 Vasagatan, Stockholm, Sverige - 101 25, +46 (0) 8-440 1670